Over Kek

Over Kek is dus over mij, Marjan Leegte-Havenga, Kek sinds 2002 en bij de KvK bekend vanaf 2005.

Getrouwd, moeder van 3 kids en wonend op een boerderij (veehouderij). 

Begonnen met het maken van sieraden voor vriendinnen en collega's kwamen er al snel opdrachten voor "vreemden" die in de smaak bleken te vallen. Dat was de start van mijn bedrijf. Nu, een aantal jaren later, verkoop ik de handgemaakte sieraden via een aantal winkels en salons en op afspraak heb ik thuis mijn winkel/atelier open (muv schoolvakanties) om eens te komen kijken. 

Sinds begin 2011 staat Kek ook voor Kleur- ekledingadvies, waarvoor ik mijn diploma's heb gehaald. Dit blijkt een ontzettend leuke aanvulling op de sieraden en mode-accessoires te zijn... Naast een kledingstijladvies of een kleurenanalyse kan ik nu ook nog beter adviseren wat voor sieraad het beste bij je past. Er kan uiteraard een sieraad "op maat" ontworpen worden, in de juiste kleur en stijl. Dit kan voor jezelf zijn, maar ook als bijzonder kado voor iemand anders.

Regelmatig geef ik sieradenworkshops voor groepen vriendinnen, collega's, buurvrouwen of op een vrijgezellenfeest, waar je je eigen ketting, armband of zeephanger maakt. Nu zijn daar workshops over kleur- en kleding bij gekomen, de mogelijkheden zijn divers. Kijk voor informatie bij de workshop-link.