Kleuradvies

Kleuradvies

Kleur doet meer met je (en voor je...) dan je denkt!

Bewust of onbewust zul je al ervaren hebben dat de ene kleur je beter, frisser staat dan een andere kleur. Je krijgt complimentjes bij dat rode bloesje, terwijl mensen vragen of je moe bent in je groene jurkje...  Het geeft je een goed en zelfverzekerd gevoel als je weet welke kleuren je het mooist staan. Het winkelen wordt een stuk gemakkelijker en leuker en je hebt geen miskopen meer!

In een kleuradvies gaan we samen bekijken welke kleuren veel voor je doen en welke minder mooi staan. We kijken hierbij naar de huid, ogen en haarkleur. Bij het dragen van de "juiste kleuren" ziet je huid er frisser uit, eventuele vlekjes en rimpeltjes vallen minder op en de ogen staan helder...

Ik werk met het 10-seizoenensysteem: de 4 basis-seizoenstypen lente, zomer, herfst en winter, met daarnaast 6 aanvullende, zogenaamde mengtypen. Je kunt dus ook bijvoorbeeld een combinatietype zijn van herfst en winter, dan is herfst alleen te warm en gedempt en winter alleen is te helder en uitgesproken... Op deze manier kan ik je optimaal adviseren in welke kleuren je er het beste uitziet. 

Een kleuradvies wordt bij daglicht gegeven en duurt ongeveer anderhalf uur. Je krijgt na het advies een uitgebreide kleurenwaaier mee met de juiste kleuren, waarmee je gerichter kleding kunt kopen die bij je past. Je kunt meer en beter combineren. Ook maak je beter gebruik van de kleding die je al hebt. Als je het leuk vindt mag je ook een aantal kledingstukken waar je over twijfelt meenemen om samen te bekijken wat het met je doet.

Een kleuradvies kan zowel voor vrouwen als mannen.

Voor de prijzen zie tarieven.

 

 
Er zijn geen producten in deze categorie.